EnergiePrestatieCertificaten

 

 

 

EnergieAudit

 

 

EPB Certificaat Brussels Gewest

IsolatieAdvies

Service voor Immo-kantoren

Thermische dakstudie

Radiatorfolie

Thermografisch onderzoek

Ecocheques

Disclaimer

 

 

 

 

 

Energieaudit EAP (type B)

*Wat is een energieaudit?

In een woning kan vaak op een eenvoudige manier veel energie bespaard worden. In de eerste plaats moet worden uitgezocht waar de grote energievreters zich bevinden. Zodra die bekend zijn, kan worden gezocht naar maatregelen en oplossingen om het energieverbruik terug te schroeven. Een energieaudit geeft antwoord op de vragen waar, hoeveel en op welke manier energie in uw woning kan worden bespaard. De audit gaat dieper in op de energetische aspecten van:

Bent u van plan uw woning te renoveren dan is dit het aangewezen moment om een energieaudit te laten uitvoeren. De concrete tips kunnen u op termijn duizenden euro's besparen.

*Werk voor specialisten

Het Vlaams Gewest werkte een erkenningsregeling uit voor de energieauditoren voor woningen. Zo bent u zeker dat het geleverde advies betrouwbaar is. Daarnaast ontwikkelde de overheid een computertoepassing, verplicht te gebruiken door deze erkende energiedeskundige. De energiedeskundige volgde een gespecialiseerde opleiding om deze toepassing correct te gebruiken en een degelijk energieadvies te kunnen geven. P Geens Consult bvba is zulk een erkend energiedeskundige zodat U zeker bent van professioneel en betrouwbaar advies.

* De voordelen van een audit

*Hoe gaan we te werk?

Klik hier om onze werkwijze te bekijken

*Hoe ziet de audit eruit?

Naast de standaard documenten krijg je nog een pak andere informatie, specifiek bij jouw project, met onder andere prijsberekeningen, stappenplannen, technische fiches materialen, ...en dit alles gebundeld in een lijvig A4 dossier dat dan ter plaatse met jou besproken wordt. Een voorbeeldje van de bundelinhoud kan je hier vinden.

Andere documenten:

* De prijs van een energieaudit

Er zijn geen standaardprijzen voor de audit. Gezien U toch mag rekenen op een 2 a 3 dagen werk per dossier (opmeten, huisinspectie en presentatie dossier ter platse inbegrepen) mag U toch rekenen op een minimale kostprijs van 600 € . Voor een bindende offerte gelieve een mail te sturen met alle gegevens of ons contactformulier in te vullen. Bovendien kan je ons ook betalen met ecocheques.