EnergiePrestatieCertificaten

 

 

EnergieAudit

 

EPB Certificaat Brussels Gewest

IsolatieAdvies

Service voor Immo-kantoren

Thermische dakstudie

Radiatorfolie/Buisisolatie

Thermografisch Onderzoek

Ecocheques

Welkom

op de website van P Geens Consult bvba - Uw partner in energiebesparende maatregelen.

P Geens Consult bvba is erkend door het Vlaams Energie Agentschap (VEA) als energiedeskundige type A, B en C met erkenningsnummer EP10983. In die hoedanigheid is P Geens Consult bvba gemachtigd door het VEA om EnergiePrestatieCertificaten (EPC) af te leveren voor residentiele gebouwen (woningen en appartementen - type EPC A) en publieke gebouwen (type EPC C).

Wij zijn eveneens erkend om EPB certificaten verkoop-verhuur af te leveren voor wooneenheden in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Iedereen die evenwel echt iets wil doen aan het energieverbruik in zijn woning laat best een grondige en zeer diepgaande energieaudit uitvoeren. P Geens Consult bvba is door het VEA erkend om deze audits van het type B uit te voeren met de EnergieAdviesProcedure (EAP). Besparingen gegarandeerd, fiscaal aftrekbaar en tevens betaalbaar met ecocheques.

Een gewone energiescan (goedkoper, maar niet zo gedetailleerd als een audit) kan evenwel ook een eerste stap zijn naar een lagere energiefactuur.

En verder kan P Geens Consult bvba helpen als gecertificeerd isolatiedeskundige U het juiste advies te geven dat op Uw project van toepassing is: een onafhankelijk isolatieadvies met een grondige kennis van materialen en mogelijkheden. Of wil U zonnepanelen laten plaatsen en weet U niet of U voldoet aan de geldende normen (minimale Rd van 3.00 m²K/W) om recht te hebben op groene stroom certificaten? Dan laat U door ons een thermische dakstudie uitvoeren. Wij leveren een attest af en een verslag van de dakopbouw en de warmtestroom doorheen Uw constructie.

Of hebt U een second opinion nodig of gedetailleerd cijfermateriaal voor U een zware energiebesparende investering wil doen? Of wil U iets doen aan die dure energierekeningen maar weet niet goed hoe of wat eerst te doen bij kleine verbouwingen? Laat ons U begeleiden in Uw specifiek projekt.

Indien U het evenwel niet ziet zitten om de werken zelf uit te voeren kunnen wij de werken als geregistreerd aannemer isolatiewerken (registratienummer [BE0822.222.577][02|16|00] ook voor U uitvoeren. Wij zoeken altijd naar een bio-ecologisch verantwoorde oplossing en verkiezen deze materialen om in Uw woning een gezond binnenklimaat te creëren.

En wil je goedkoop en gemakkelijk al een goede energiebesparing realiseren? Breng dan Tonzon Radiatorfolie aan achter je verwarmingselementen en isoleer je leidingen. Wij helpen je aan het materiaal en begeleiden je bij het uitvoeren.

Een thermografisch onderzoek met de warmtecamera legt haarfijn alle pijnpunten in de woning bloot en wijst onomstotelijk de energieverliespunten en de eventuele constructiefoutjes aan.

P Geens Consult bvba aanvaardt ook ecocheques voor de produkten (isolatie, leidingisolatie, radiatorfolie) of diensten (energieaudit) die wij leveren of aanbieden.

 


 

EnergiePrestatieCertificaten

 

 

 

EnergieAudit

 

 

EPB Certificaat Brussels Gewest

IsolatieAdvies

Service voor Immo-kantoren

Thermische dakstudie

Radiatorfolie

Thermografisch onderzoek

Ecocheques

Disclaimer

 

 

 

 

 

Welkom

op de website van P Geens Consult bvba - Uw partner in energiebesparende maatregelen en erkend VIBE bouwpartner.

P Geens Consult bvba is erkend door het Vlaams Energie Agentschap (VEA) als energiedeskundige type A, B en C met erkenningsnummer EP10983. In die hoedanigheid is P Geens Consult bvba gemachtigd door het VEA om EnergiePrestatieCertificaten (EPC) af te leveren voor residentiele gebouwen (woningen en appartementen - type EPC A) en publieke gebouwen (type EPC C). Tevens ook gemachtigd door Leefmilieu Brussel om EPB certificaten residentieel af te leveren in het Brussels Gewest.

Iedereen die evenwel echt iets wil doen aan het energieverbruik in zijn woning laat best een grondige en zeer diepgaande energieaudit uitvoeren. P Geens Consult bvba is door het VEA erkend om deze audits van het type B uit te voeren. Besparingen gegarandeerd en bovendien betaalbaar met ecocheques.

Wenst U natuurlijke isolatiematerialen, luchtdichtingsprodukten of radiatorfolie te kopen, dan kan U ook in onze webwinkel terecht.

En verder kan P Geens Consult bvba U helpen als isolatiedeskundige: een onafhankelijk advies met een grondige kennis van materialen en mogelijkheden.

Een thermografisch onderzoek met de warmtecamera legt haarfijn alle pijnpunten in de woning bloot en wijst onomstotelijk de energieverliespunten en de eventuele constructiefoutjes aan.

P Geens Consult bvba aanvaardt ook ecocheques voor de produkten (isolatie, radiatorfolie) of diensten (energieaudit) die wij leveren of aanbieden.