EnergiePrestatieCertificaten

 

 

 

EnergieAudit

 

 

EPB Certificaat Brussels Gewest

IsolatieAdvies

Service voor Immo-kantoren

Thermische dakstudie

Radiatorfolie

Thermografisch onderzoek

Ecocheques

Disclaimer

 

 

 

 

 

Service voor Immo-kantoren

De wetgever heeft opgelegd dat het EnergiePrestatieCertificaat moet aanwezig zijn op het moment dat een woning te koop of te huur wordt aangeboden. Bovendien moet vanaf 2012 de EPC score bekend gemaakt worden op de advertenties. Controles worden uitgevoerd door het VEA of dat effectief ook zo is. Indien geen EPC aanwezig blijkt te zijn, kan een boete opgelegd worden van 500 tot 5.000 € aan de eigenaar. Uiteraard wenst U als makelaar niet met deze situatie geconfronteerd te worden.

Daarom hebt U nood aan een deskundige en snelle service om het EPC te bekomen indien Uw klant dit nog niet heeft aangevraagd. Als voltijds energie- en isolatiedeskundige kan P Geens Consult bvba U deze service leveren.

Hoe? Heel simpel: U contacteert ons en wij garanderen dat binnen de 7 werkdagen na opmeting van de woning het EPC bij U afgeleverd wordt!

De facturatie kan gebeuren zoals U dat als makelaar verkiest: een factuur per prestatie of een globale factuur per maand op Uw firma. En wij passen een discount toe op de normale prijzen van 15% als makelaarskorting. Wenst U dat de factuur afgeleverd wordt op naam van de klant? Dat kan uiteraard ook. Dan wordt het EPC afgeleverd binnen 5 werkdagen na creditering van onze rekening. En de klant krijgt dezelfde makelaarskorting op zijn factuur vermeld. Een extra service van U aan de klant.

Meer info nodig? Bel ons op 0492.63.00.10 of stuur een mail of vul het contactformulier in.