EnergiePrestatieCertificaten

 

 

 

EnergieAudit

 

 

EPB Certificaat Brussels Gewest

IsolatieAdvies

Service voor Immo-kantoren

Thermische dakstudie

Radiatorfolie

Thermografisch onderzoek

Ecocheques

Disclaimer

 

 

 

 

 

Projecten

Een overzicht van energie- en/of geldbesparende projecten die P Geens Consult bvba voor U kan realiseren: verbouwen, woning isoleren, onafhankelijk energiebesparend investeringsadvies.

* Verbouwen...

U hebt een woning gekocht en gaat verbouwen...of U wil eindelijk iets gaan doen aan die energierekening...wij helpen U op een deskundige manier. Ideaal is dat eerst een gedetailleerde audit gebeurt conform de EAP procedure om een volledig inzicht te krijgen in de energetische toestand van de woning (dak, muren, vloer, ramen en deuren, installaties voor verwarming en sanitair warm water). Op basis van het auditverslag zal met U overlopen worden waar er het meest energiebesparend potentieel zit, wat er dringend moet verbeterd of veranderd worden of waar mee rekening moet gehouden worden bij de voorziene verbouwing. Tevens zal van alle maatregelen bekeken worden wat de energetische impact is, hoeveel dit ongeveer zal kosten en welke subsidies kunnen bekomen worden en wat de terugverdientijd vermoedelijk zal zijn van de genomen maatregelen.

* Woning isoleren...

U hebt eindelijk besloten om Uw woning goed te gaan isoleren. Prima, maar hoe en met welke materialen en waar moet U op letten als U gaat isoleren? Allemaal vragen die we in een uitgebreid dossier voor U gaan beantwoorden. Daken, gevels en vloeren worden stuk voor stuk onder handen genomen en grondig geevalueerd en voor elk van deze schildelen zullen we voor U enkele mogelijke oplossingen naar voor schuiven. Wij zullen steeds bio-ecologische materialen aanbevelen en zullen we met U dit samen bekijken. Is het mogelijk om bepaalde zaken zelf te doen of moet U een vakman inschakelen? Ook dan kunnen we je helpen want wij zijn geregistreerd als aannemer isolatiewerken, gespecialiseerd in bio-ecologische materialen. En wat zijn de financiele consequenties hiervan? We zullen ook in detail de verschillende subsidiemogelijkheden bekijken en U helpen met het indienen van de dossiers. Kijk ook op onze website www.deskundig-isoleren.be

Onafhankelijk advies (second opinion)

Iedereen komt de volgende situatie wel eens tegen: een verkoper of vertegenwoordiger van een bedrijf komt bij U langs met informatie en voorstellen voor investeringen (denk maar aan zonnepanelen, warmtepompen, zonneboilers, ultra-isolerend glas,...kortom allemaal grote investeringen) en overdondert U met glanzende brochures, kostprijzen voor en na subsidies, rendementen, teugverdientijden, garanties, energieopbrengsten,... Te veel om allemaal te verwerken en te onduidelijk of te gecompliceerd om naar waarheid te kunnen schatten. En het gaat meestal over zware financiele beslissingen. Waarom dan net niet doen zoals bij de aanschaf van een nieuwe wagen? Langsgaan bij specialisten of gespecialiseerde literatuur raadplegen is de boodschap want het gaat tenslotte over veel geld. P Geens Consult bvba kan, gezien wij volledig onafhankelijk zijn van gelijk welke producent of fabrikant, U begeleiden in het zoeken naar "de waarheid". U krijgt van ons een volledige "second opinion" over het investeringsproject. We gaan kijken naar Uw project en op basis van de gegevens van Uw woning gedetailleerde berekeningen uitvoeren naar rendementen, mogelijke besparingen, dimensionering, kostprijs, terugverdieneffecten, rendement van de installaties, subsidies, voor-en nadelen, ...Kortom, wij begeleiden U naar de voor Uw woning meest gunstige en geschikte oplossing.

 

Meer info nodig? Stuur een mailtje